З її квартири відкривався прекрасний вид на місто, і Гленда негайно підійшла до величезного вікна і, насолоджуючись видовищем, захоплено сказала: - Навіть не думала, ви живете в такому казковому місці, місіс Лендона! -Спасибі, мила, - сказала місіс Лендона з іншої кімнати. - Тут свіже повітря і, як ти сама помітила, чудовий вигляд. Гленда ще хвилин п'ять милувалася панорамою міста, поки до неї не вийшла місіс Лендона одягнена у шовковий халат. - Сподіваюся, ти не проти, що я переодягнулася, після цілого дня на роботі, хочеться надіти що-небудь вільне. Почувши слово "робота" Гленда знову розплакалася. -О, місіс Лендона, що ж робити, мені більше ніколи не знайти роботи! - Заголосила вона. -Для початку, називай мене на ти, ми не в офісі, і формальності нам ні до чого. Вірно? - Не чекаючи відповіді, вона обійняла Гленда і прошепотіла їй на вухо. - Давай-но посидимо, і все обговоримо. На дивані Гленда поклала голову на плече колишньої колеги, поки пятідесятіпятілетняя жінка ласкаво гладила її. -Дитино, ти так напружена, - сказала вона. - Але думаю, що можу допомогти тобі розслабитися, - відчинивши халат, вона оголила дуже великі груди, увінчану рожевими сосками. - Ось так я заспокоювала своїх дітей, коли вони вередували. - Вона засунула сосок в теплий рот Гленда. - Давай малятко, пососі, мама зараз подбати про тебе. Хоча Гленда і була здорово шокована, вона зрозуміла фото голої пизди волохата вагина, що їй найбільше хочеться повернутися в ті часи, коли великий пружний материнський сосок дарував їй спокій і почуття захищеності. -Мамочко, - простогнала вона, на секунду відпустивши груди Лендон, - будь ласка, не кидай мене! Підтримуючи голову Гленда, вона щось ніжно воркувала їй, а дівчина тим часом смоктала її величезні сиськи.
Теги: фото, голої пизди, волохата вагина