Помітивши підглядання за голими дівчатами, Ганна потягнулася за пультом з явним наміром переключити програму. - Тобі не подобається еротика? - Запитала злегка сп'яніла Катя. - Просто якось незручно - промимрив Ганна, з похмурими поглядом. І тут Катя помітила цю смуток у Аніних очах, і на душі у неї стало тоскно від такого нещасного виду своєї найкращої подруги. - У вас із Ігорем щось не так в цьому плані? - Здогадалася вона; - Та ні, все в порядку. Раптом сльози ринули з Аніних очей, і вона заховала головою в подушку. - Та який вже тут порядок, - прошепотіла Катя - А ну все викладай, адже я твоя найкраща подруга! Чим далі Катя слухала розповідь Ані, тим більше зростало здивування на її обличчі. Нарешті, вона не витримала: - От гад, сам мало не в штани кінчається, а на тебе ще наїжджає, що в тебе щось з фізіологією, я б його вбила, козла. - Ну що ти Катя, адже я люблю його. - Та тільки він тебе ні хрону по-моєму не любить, егоїст кінчений. - А раптом у мене там щось не так. - А ну покажи. - Мені соромно. - Соромно у кого видно - показуй. Катя була дівчиною видною, невелика висока пружні груди, довгі ноги і красиві кучеряве темно-каштанове волосся, що спадають до плечей.
Теги: підглядання, за голими дівчатами