Вона була схожа на фотомодель з обкладинки журналу мод. Зараз вона сиділа перед Анною в топіку і міні-спідниці, майже не приховує її принади. Ганна розкрив халатик, під яким нічого не було, і трохи розсунула ноги. Від цих розмов її киска чомусь порушила і стала злегка вологою. - Схоже, розмова їй сподобався, - посміхнулася Катя Ганна залилася рум'янцем. - Зараз ми всі оглянемо, - з цими словами Катя повільно наблизилася до її бутоньчіку і несподівано для Ганни провела по ньому мовою. - Та ти що, - скрикнула Ганна, відчувши гарячу хвилю, що прокотилася по тілу. - Та не бійся ти, зараз все перевіримо, - сказала Катя і загадково посміхнулася. З цими словами вона буквально вп'ялася своїм язичком в кицьку своєї подруги, молоді голі дівчата фотки дівчат, і Аня вже не могла чинити опір налинули відчуттями і тихо застогнала. Каті знадобилося менше хвилини, щоб тіло подруги струсонув тривалий оргазм. - Ти коли в останній раз кінчала, - здивувалася Катя. - Давно, - блаженно усміхаючись сказала Аня. - А ти. - А я хочу зараз, - плавно стягуючи з себе спідницю, мовила Катря, яку вже просто трясло від збудження. - Ганна опустилася на коліна і уткнувшись головою в лоно подруги стала лоскотати язиком її клітор. Катя почала голосно стогнати, від чого Аня відчула знову нахлинувшее збудження. - Ще, сильніше, ох, здавши мені соски! Не відриваючись від кицьки, Аня намацала груди подруг і і схопившись одразу за обидва соска здавлюючи їх небагато покручуючи.
Теги: молоді, голі дівчата, фотки, дівчат