Такого витримати Катя не змогла, і сильно скрикнувши, забилася в оргазм, підтискаючи під себе ноги. Тим часом Ганна вже сама майже канчала, їй нахапали всього трохи. Вона сіла на ліжко обличчям до Каті, розставила ноги і почала наближатися. Катя здогадалася, чого хоче від неї подруга, вона зробила крок у відповідь, і ось їх кицьки з'єдналися разом в таємничому поцілунку. Відчувши тепло і вологу щойно пережитого оргазму Каті, Аня закінчила другий раз, видавши при цьому томний стогін. - Я ось все думаю, домашні фото дівчат в трусиках - сказала Катя - а не провчити нам твого муженька? - Як це? - Ну, адже він каже, що в тебе щось не так, але у мене то все в порядку, от і нехай трахне мене як слід, а ти подивишся. Якщо звичайно ти не проти, - посміхнулася подруга; - Мені цікаво було б подивитися на це, - в очах Ані заграли вогники. Подруги планували майбутню операцію, поки не заснули від втоми. Вранці їх розбудив дзвінок у двері. - Дивно, - чоловік повинен приїхати тільки ввечері. - А ну відкривай, у тебе що там, коханець, - почувся голос Ігоря. - Цілих два, - буркнула Ганна і пішла відчиняти. Катя, було, почала одягатися, але тут її осінило: - Проведемо перевірку прямо зараз!

Теги: домашні, фото, дівчат, в трусиках