Вона скинула топік, оголивши свої грудки. - Хто тут, а ти, - в Ігоря перехопило подих. - А ти що, злякався мене чи не радий? - Усміхнулася Катя. - Кажеш що з Анею щось не так, але в мене з цим, - Катя задерла спідницю - все в порядку. - Продемонструйте-ка своїй дружині чоловічу силу! Член Ігоря був напоготові, про що свідчило здуття штанів. Сам Ігор просто онімів і стояв як стовп. Катя повільно підійшла до нього взяла його руки і поклала собі на груди: - Як я тобі, подобаюся? - Млосно промовила вона, очевидно, ця гра почала трохи заводити і її. - Так, так, - прохрипів Ігор. Вона майстерно звільнила Ігоря від одягу. Катя схопила його за соски і прикусивши правий вимовила: - Як там твій боєць, готовий? Як говориться, малий та молодецький, - з цими словами Катерина обхопила член Ігоря рукою, який тут же вистрелив струменем сперми прямо на груди Каті. - Ой, а що це з ним, це, напевно, мастило, - з іронією сказала вона і почала швидко рухати рукою, повністю голі дівчата фотки Ігор застогнав і затрусився. - Ні, все, все я скінчив, відпусти; Але Катя міцно тримала його за член. - Відпусти, я не можу більше, - почав благати Ігор. - Іди, - Катя відпустила член і пішла у ванну, змити залишки сперми, а Ігор пунцовий від сорому вже з сморщіним членом залишився стояти посеред кімнати. - Одягни труси, Казанова, - Ганна піднялася з крісла і пішла до подруги. - Ну що? Переконалася, - Катя повернулася до подруги, - млинець мене це все так завело, що аж трохи не кричу, якщо не закінчу зараз, не знаю, що зроблю, - вона почала швидко мастурбувати. - Почекай, підемо в спальню, - перервала її Аня, - А як же твій? - Хрін з ним, у нього вже сьогодні не встане. Голі дівчата, сміючись, швидко проскочили повз Ігоря і зникли в спальні. Вони лягли на ліжко так, щоб одночасно догоджати, один одного язиками, Катя була зверху. Хтивість швидко наростало, і дівчата голосно стогнали.

Теги: повністю, голі дівчата, фотки