Свій перший раз пам'ятаю дуже добре. Це сталося на вечірці в університетському містечку, куди мене запросив мій друг. Майже всі тут були старші за мене. Я сидів на дивані далеко від тих, хто п'є горілку і палять марихуану. Було темно і накурено. У вухах звучала музика. Раптом, перекриваючи всі звуки, в іншому кінці кімнати розгорівся гучний суперечка, після чого грюкнули двері. Потім хтось сів на іншому кінці дивана. Я подивився це була дівчина на ім'я Жанна. Жанна одна з тих, кого важко не помітити. Вона була досить великий (але не товстою) і важила, ймовірно, стільки ж, скільки і я, однак зовні виглядала досить приємно. Вона тихенько шморгав і робила все можливе, щоб її не помітили. Я знав її маленького брата Миколи з моєї групи з карате, тому подумав, що у мене є всі підстави заговорити з нею. Крім того, Жанна плакала, і мені хотілося дізнатися, чому. Тому, підсів до дівчини, тихо запитав, дуже голі дівчата піхва відео онлайн. Вона підняла очі, здивована моєю увагою до себе, і, схлипнувши ще пару раз, пояснила, що посварилися зі своїм дружком, який напився, а тепер на додачу ще й втік від неї з вечірки. Дістатися до будинку тепер було практично неможливо. А раз так, то це означає, що йому здорово дістанеться, якщо вона запізниться. Я галантний запропонував відвезти її додому. При цьому, звичайно, зіграло свою роль і те, що перебував я на цій вечірці без особливого задоволення, оскільки був один, а тут практично не було жодної дівчини без хлопця. До того ж усі навколо займалися любов'ю, немов зійшли з розуму.
Теги: дуже, голі дівчата, піхва, відео, онлайн