Це було в студентські роки, коли я їздив до однієї дамі в Ярославль потрахаться. Чорт мене смикнув нажраться в той день, прокинувся я на станції Пушкіно Ярославської дороги. Пам'ятав, що треба в Ярославль їхати, відро сперми злити, але от чогось о другій годині ночі виявився незрозуміло де. З похмелюгі член стояв, як укопаний, я вже в той час не знав, що таке чоловіча любов і першим ділом заспішив у туалет подрочіть, а може і кого-небудь знайти поебаться. Я в ті часи виступав тільки в активній ролі і не уявляв, що це таке, коли в твою жопу входить міцний чоловічий член. Туалет опинився засранним і смердючим, так що я хотів дивитися онлайн сексуальні відео звідти відразу злиняти, але потім написи на дверях кабінки мене завели і я почав дрочити, вдивляючись у письмена гомосексуальних письменників, які пропонували і посмоктати і Попков підставити і багато ще чого. Кінчити я тоді так і не зміг, позначилося похмілля, але хуй стояв, як гармата, а що було робити? Я побрів на станцію, щоб де-небудь перекантуватися до ранку і їхати в свій Ярославль.
Теги: дивитися, онлайн, сексуальні, відео