Хуй потихеньку заспокоївся, а я тим часом уже намагався заснути на лавці в залі очікування, але не тут то було, до мене бравою ходою підійшли три мента і попросили показати документи. Тоді це було в дивину, тероризму в країні радянської не було, та й моя слов'янська зовнішність не повинна, здавалося б, викликати будь-яких підозр. Я показав свій студентський, сподіваючись, що вони відстають, проте їх старший крижаним голосом запропонував мені пройти у вартівню, сказав двом іншим, щоб вони перевірили перон. Вартівня виявилася досить приємною кімнаткою поруч з вокзалом, там стояв письмовий стіл і великий диван, на який мент мене і посадив. Потім була довга допит, де живу, дівчата голі показують сіськи навіщо сюди приїхав і куди шлях тримаю. Я чесно розповів, що нажерся на вечірці, а їду до своєї нареченої в славний град Ярославль, а тут опинився внаслідок сильного алкогольного сп'яніння, на що отримав докірливий погляд правоохоронця. Потім він подобрішав і запропонував зайняти цей диван до ранку, оскільки поїзд до Александрова (станція на шляху до Ярославля), відправлявся о 5.30 і шлятися по перону в такому вигляді мені не пристало.
Теги: дівчата, голі, показують сіськи