Він заодно і сам приліг поряд, сказав, що його колеги прийдуть значно пізніше. Потім вже я зрозумів, що змалював він мене ще в туалеті, коли я дрочив, і весь цей допит влаштував неспроста. Спочатку він навіть руку на мене не поклав, а я тим часом задрімав і прокинувся від того, що він тихенько розстібаючи мої джинси. Я зробив вигляд, що продовжую спати і сопів на повну силу, він осмілів і зіпер на моїх джинсах поїхав вниз. Я відчував, що ззаду щось відбувається, другою рукою мент звільнявся від своїх формених штанів і до моєї поки одягненої попці притискається його величезна елда. Я ніби уві сні, трохи перекинувся на спину і поклав руку на ЦЕ. ЦЕ було величезним членом, як я потім з'ясував - 24 * 5, твердим і гарячим. До цього ніхто і ніколи не ебал мене в попку, але в той момент я раптом відчув, що ерогенні зони жінки фото хочу цього члена саме у моїй задній дірочки, це було вище моїх сил, я не міг противитись цьому бажанню. Я згадав пизду моєї дружини, і з яким задоволенням вона приймала в себе мій хуй. Я просто уявив себе на його місці і віддався в руки нагоди, намагаючись пізнати нове в сексі. Тим часом у мого партнера член після мого дотику напружінілся ще більше, а його рука проникла під мої труси спереду. Ховатися вже не було сенсу, оскільки мій член стирчав, як то кажуть, зухвало. Я почав потихеньку погладжувати його величезний стовбур, а він запустив другу руку до моєї стражденній Попков.

Теги: ерогенні зони, жінки, фото