Двома руками з мене були зняті і джинси і труси, потім одна рука пішла на час і повернулася до моєї попці, на ній було щось холодне і слизьке, як я потім з'ясував - вазелін. Вперше в мою невинну дупу занурився змащений чоловічий палець. Він потихеньку покрутився, пробуючи на міцність моє колечко, потім поринув глибше, і я в той момент відчув ні з чим незрівнянну насолоду і з величезним задоволенням чекав продовження його ігор. Він тим часом нахилився до мого вуха і тихо пошепки запитав: - Хочеш, я виебу тебе, як останню шлюшку? Кров ударила мені в голову від цих слів і нахлинуло на мене збудження. Я миттєво представив себе повією, яку цей старлей сексуальні голі дівчата зараз виебет і потім віддасть своїм друзям на наругу. Палець в моїй попці продовжував мудрі руху, він тепер розтягував моє колечко, готуючи його для більш товстого знаряддя. Сил відповідати йому не було, я просто відключив попку і з силою посадив на його палець, доторкнувшись до його могутньому члену. Через хвилину я відчув, як його елда, розриваючи мої нутрощі, кинулися в мене. Біль була моторошна і я закричав. Член одразу залишив мою дірку і його руки стали м'яти мої булки, щоб трохи заспокоїти. Його долоня м'яко ковзала по промежини, доставляючи мені невимовне задоволення.
Теги: сексуальні, голі, дівчата