Я сховався під ковдрою і чекав, що буде далі, я думав, що він вижене їх, і ми з ним ще покувіркаемся, оскільки роль повії мені все більше починала подобатися. Однак почув я дещо інше: - Мужики, тут під ковдрою в мене класна дівчинка, хочете їй вдути? У неї пізденка класна і вузенька. Та ще й ротиком попрацює, якщо попросимо, Ви як? Мужики природно були не проти і стали роздягатися. В одного із сержантів член був так собі, а в іншого 20 * 6, у мене аж занило під ложечкою від передчуття. Товстенний величезна дубина, з якого стікає мастило, це я вам доповів видовище з того що бачив. З мене швидко здерли ковдру і повернули горілиць. Той, зі здоровим хуем, закинув мої ноги до себе на плечі, став на коліна, а другий опустив мою голову до себе в пах і швидко вставив свій хуек в фото з дівчатами в трусиках та без трусів мій незайманий рот. Хуек був солоним, а ззаду у мене вже вставляли величезний член. Начальник, розмахуючи елдой, ходив по кімнаті і примовляв: - Вона вам сподобається, пізденка у неї вузька і обжимає член так, що вам мало не здасться. Здоровенний елдак вперся в мене, як у масло, я тільки намагався підставити трохи краще, щоб не упустити щасливі миті. Величезний хуй вміло таранив мою попові і торкався найчутливіші місця в моєму організмі. Начальник відчув, що я по другому разу просто так не закінчу і нахилився, взяв губами мій член. Я тут же вибухнув в його рот хорошою порцією сперми. Мої партнери теж стали кінчати. Перший сержант заповнив мій рот неймовірною кількістю пахучої рідини, а те, як кінчає другий, я відчув з потовщення його знаряддя, що залишався в мені.

Теги: фото, з дівчатами, в трусиках, без трусів