Андрій обома руками заліз під блузу Марині, а Тамара запустила свою руку в джинси Сергія. Загалом не краще місце для того, щоб сидіти на самоті. Я підвівся й узяв Жанну за руку. Вона піднялася з дивана і пішла поруч зі мною в такій близькості, що я відчув тепло її тіла і солодке дихання в той момент, коли дівчина прошепотіла: Ти впевнений, що хочеш зробити це заради мене? Мені, чесно кажучи, здається, що я могла б доїхати на таксі. Величезна груди Жанни торкнулася моїх грудей. Я, продовжуючи тримати її за руку, потягнув до дверей. Коли дісталися до автомобіля і я почав відкривати двері для неї, вона несподівано розгорнула мене до себе і поцілувала, занурюючи свій рожевий мову в мій рот і одночасно притискаючи мене до дверей. Здавалося, що цей поцілунок триває цілу вічність. Я відчував, як м'які груди притулилася до мене. Жанна вперлася стегном мені між ніг і почала тертися об моє тверднуть чоловічу гідність. Нарешті вона припинила дослідити мій рот і зробила крок назад. Я запитав: Навіщо ти це? Щоб ти міг стати джентльменом, ось для чого! Повний збентеження, я допоміг їй сісти в салон. Я заліз у машину і запитав, як доїхати до її будинку. Вона подивилася і сказала: їдь, я покажу тобі дорогу голи дивчата по 18 рокив. В її очах відбивався місячне світло, а блузка, здавалося, була відкрита більше, ніж до цього. Автомобіль рушив. Жанна розгорнулася так, що її спина була повернена до дверей, а схрещені ноги опинилися на сидінні.
Теги: голи дивчата, 18 рокив