Довкола все крутиться під коло нас, твої легені наповнені повітрям свободи бажання, твої руки закинуті назад, а пальчики стосуються мого волосся .. тобі добре, приємно .. ти відчуваєш спиною мої груди, і вібрація мого голосу передається в тебе, і лише через деякий час сенс слів відвідує твою голову одурманених туманом щастя .. і тут же забуваєш коду мої пальчики стосуються твоїх сосків ... Кінчики пальців стосуються твоїх сосків, і тільки їх, більше ні чого, вони майже не торкаються до них, і можуть у будь-який момент зникнути, залишивши твої груди одну ... тобі не хочеться цього, ти ще сильніше вигинається, бажаючи по сильніше притиснути мої пальчики до своїм сосок, але я все ж відвожу їх в сторону не даючи тобі це зробити .. а потім піднімаю твоє волосся .. ти відчуваєш як до твого хребту доторкнулося що то дуже гарячі, це кінчик мого язичка, яким веду за тобою, за твоїм хребту вгору .. я проходжу по шийці, і по твоїй спині проходить тремтіння ... Мій язичок вже пестить потилицю під волоссям, а мої голі дівчата 18 років фото долоні лягли до тебе на стегна, і я їх притиснув до себе ... відчуваю собою твою попку .. а ти мня ... Мої долоньки пролетіли по твоєму животику, і я притиснув їх до твоїх грудей, до її нижньої частини, що нижче від тебе сосочка .. мої губи впилися в твою шию обпікаючи її гарячим поцілунком ... Потім я акуратно взяв твої набряклі силою сосочки двома пальчиками .. ти ще більше увібрала в себе повітря .. і застигла в очікуванні, коли ж я з ними що то зроблю .. Так, твої груди тріпоче, ти знемагає від нетерпіння і я даю тобі це насолода, мої пальчики крутнув твої соски .. З твоїх легенів вийшов стогін, твої губки тремтять, ти вся в своїх грудях, в сосках, мої чуйні пальчики покручує твої ніжні сосочки завдаючи тобі солодку біль, з кожним рухом моїх пальчиків ти віддавалася мені, ти бажала мене ... а коли я притулив по одному пальчику до твого соску, і почав їх обертати твої ніжки підкосилися .. Я тут же схопив тебе, і підняв на руки, підніс тебе на висоту, так що б міг губами обхопити твій сосок .. я тут же кінчиком язичка доторкнувся до нього .. і постарався обвити твій сосочок язичком, але він у мене не такий довгий як у змії, але я все одно продовжив обертати язичком навколо твого сосочка .. а після трошки посмоктуючи його, стиснув його зубками ... Весь цей час мої вуха пестять твої стогони ... вони мене збуджують .. я відчуваю тебе, я хочу тебе ..
Теги: голі дівчата, 18 років, фото