Мені не представляло ніяких труднощів розглянути чорну нейлонової смужку матерії, який щільно прилягає до промежини. Навіть при слабкому освітленні я міг розрізнити канавку, що прикриває вхід в її печерку, яка вгадувалася під тугою, кілька відсвічують тканиною. Дівчина сиділа спокійно деякий час, явно чекаючи, як мені здається, зроблю я який-небудь рух в її бік чи ні. Що стосується мене, я, може бути, і почав би щось робити, але був просто паралізований відбувається. Нарешті, Жанна рушили до мене сама і запитала, чи не сталося що-небудь, при цьому рукою притулилася до мого стегна в декількох сантиметрах від мого порушеної дружка. Заїкаючись, я відповів, що все нормально, і запитав, в який бік їхати далі. Моя права рука зовсім природним чином лягла на плече Жанни і почала грати з мочкою вуха. Вона махнула в той бік, куди потрібно було повернути, і, взявшись рукою за мою притягнула її до грудей і тверднучого сосок, які тут же опинилися під моєю долонею. Я розумів, що щось відбувається, але не був поки впевнений, що саме голі дівчата 14 років трахаються! Поки їхав, продовжував грати З завмерлим маленькими сосками в той час як рука Жанни проникла між моїх ніг і не залишила вже ніяких сумнівів щодо того, що ж саме вона мала намір робити далі. Дівчина гладила і стискала член. Я відчував, як у моїх трусах розростається мокре пляма. Жанна прибрала мою руку зі своїх грудей і запитала: Може бути, є ще щось, що б ти хотів помацати? Якщо ти мене гарненько попросиш, я дозволю це зробити, але тобі доведеться тоді сказати, що саме ти хочеш зробити. Я хочу щоб ми описували що робимо і що при цьому відчуваємо. Домовилися? У мене перехопило дихання. До цього я дурів, а тепер, як з'ясовується, вона хотіла ще й говорити про це.
Теги: голі дівчата, 14 років, трахаються