Нарешті ми дісталися до її будинку. На дорозі поряд з ним не було ні одного автомобіля. Вона попросила зупинитися, що я і зробив, біля припаркованих автомобілів в напівтемряві поряд з будинком. Жанна прийшла, наскільки це було можливо, в себе і, подякувавши за поїздку, почала застібати блузку. Раптом вона повернулася до мене і запитала, чи можна поставити мені запитання. Звичайно, а що? ніби здалеку почув свій голос. Я був трохи засмучений, і це, очевидно, було по мені видно. Вона збиралася піти, а я був збуджений і не задоволений. Ну, а їй, як з'ясувалося, захотілося дізнатися, симпатична вона, на мій погляд, немає. Спотикаючись і заїкаючись, я все-таки видавив з себе, що вона була гарною. Тут Жанна знову почала хлюпати носом. І тоді я запитав, що сталося. У відповідь я почув: Звичайно, ти такий же, як і всі інші ... ти думаєш, що я товста і потворна ... Але це фото голих дівчат з волосатими кицьками, і я доведу тобі! Руки Жанни почали знову розстібали блузку ... гудзик за гудзиком, оголюючи білу, мерехтливу у світлі місяця груди. Вона зняла блузку, і масивна груди вистрибнула назовні. Півкулі були чудові, великі і більш пружні, ніж мені здавалося, з величезними темними плямами посередині і з крихітними, але твердими соски. Я мовчав. Жанна притягнула мене до себе і підштовхнула груди прямо до мого рота. Я вхопився за неї і притулився губами до соска. Від неї виходив незвичний запах, і я почав гладити і стискати інший сосок. А в цей час рука дівчини знову розшукала затверділий грудку між моїх ніг і стала гладити його вгору і вниз по всій довжині. У мене раптом закрутилася голова і я знову опинився на сидіння, а рука Жанни вже розшукала і розстебнула мою блискавку. Потім вповзла всередину моїх штанів і схопила твердий незайманий член.
Теги: фото, голих дівчат, з волосатими кицьками