Я тут же скінчив скачати фотографії оголених дівчат. Прямо на її руку і свої штани. Всього один рух і кінець. Жанна посміхнулася і запитала, чому це сталося, може бути, тому, що вона мені дуже сподобалася. При цих словах дівчина почала облизувати свої пальці. Мені здавалося, що я перебуваю у сні. Груди Жанни у мене в руках і в роті. Мій вірний друг погойдується в повітрі, а вона посміхається ... Жанна взяла двома пальцями мій розслаблений стовбур і почала дрочити його, розтираючи по ньому всі, що виплеснулося з мене. Відкинувшись назад, я отримував задоволення, відчуваючи, як ласкава рука стискає мій відросток. Потім член знову почав тверднути. Мої очі були закриті, я стогнав і не бачив, як Жанна зняла трусики, але раптом відчув, як вона опинилася на моїх колінах і пара ніжних, вологих губ притулилася до мого члена. Потім, ніби у нього був свій власний розум, він знайшов отвір у її улоговинці і пірнув в теплу плоть. Жанна притиснулася до мене і почала рухатися вгору і вниз на мою стовбуру. Я простягнув руки вниз і знайшов те місце, де ми єдналися. У моїх волоссі було багато соку. Жанна теж простягнула руку і стала гладити член. Насправді дівчина пестила клітор, але я думав, що вона гладить мій член, який ставав з кожною секундою все твердіше і твердіше.

Теги: скачати, фотографії, оголених дівчат