Я відчув, що вдруге закінчу не так швидко, і тут же усвідомив, що я вже не незайманий, а мій меч занурений по саму рукоятку у вологу, хлюпати печерку. Все сталося само собою, спонтанно. Час, проведений Жанною зі мною, доставили їй задоволення. А я отримав можливість пограти з будь-якою частиною цього розкішного тіла, яке мені подобалося. Автомобіль колихався і скрипів в такт наших рухів. Раптово Жанна зупинилася і, притиснувши палець до губ, дала мені знати, щоб я причаївся. Її брат в'їжджав на вулицю слідом за нами. Він не міг не помітити шалену активність в нашому автомобілі і напевно дізнався мій автомобіль, коли побачив його у світлі фар. Що ж буде зараз? Я займався коханням з його старшою сестрою і ... як правильно робити мінєт?! Жанна врятувала мене. Коли брат підійшов до вікна, вона сказала: якщо ти зронити хоча б одне слово, я розповім батькові, що весь цей час ти розбавляти його віскі водою. Так що ні слова, братик. Промовляючи це, дівчина не припиняла колихатися на моєму члені, який був немов сталевий шматок у розплавленої печі її плоті. Величезні півкулі розгойдувалися і тряслися, а вона продовжувала руху вгору і вниз, вгору і вниз. Тиск усередині мене стрімко наростало, і Жанна зрозуміла, що я близький до того, щоб закінчити. Вона почала тихенько стогнати: Давай! Увійди в мене-я-я ... Я хочу ... щоб ти увійшов глибше ... Я зрозумів, що вона ось-ось теж скінчить. І хоча мене бентежило присутність Миколи, я тим не менш чотири або п'ять разів різко увійшов до неї, після чого повністю розрядився в глибині її печерки. Жанна скрикнула, коли відчула розриви, і затремтіла всім тілом, приєднуючись до моєї радості. Микола подивився вниз в темряву і вимовив: Ну, ти даєш, хлопець! Хто б міг подумати! Ось така історія мого першого вступу в близький контакт з представником протилежної статі
Теги: як правильно робити мінєт